Trening

Mange triatleter trener mye aleine. Vi i Kristiansand Triathlon er et herlig treningsfellesskap hvor vi skal inspirere, pushe, glede og lære av hverandre. Har du spørsmål angående trening med Kristiansand Triathlon, kan du kontakte Susanne (leder) på 93299659.

Vi bruker Facebook aktivt, så du vil finne mye mer informasjon der. Vi oppfordrer alle medlemmene våre til å oppsøke denne (den er skjult for alle som ikke er medlemmer) og bli medlem. Her er en liten oversikt over de aktivitetene vi jobber med for tiden.

Svømming

Klubben har fellestreninger i Aquarama torsdag kveld og søndag morgen. Disse treningene er åpne for alle medlemmer. Mange synes svømming er skummelt, og tror de ikke henger med på klubbens svømmetreninger. Våre svømmetreninger er lagt opp til ulikt nivå. I utgangspunktet har vi en bane for de med gode svømmeferdigheter, og en bane for de som er ferske crawlere. Vi lager skreddersydde treningsopplegg for alle. I hver trening er det en god del øvelser for bedring av teknikk, samt en hovedserie hvor vi får trent ordentlig. Det er alltid plass til dem som er mer komfortabel med å svømme på eget initiativ.

Vi har et eget treningsopplegg for nybegynnere som ønsker å lære seg crawl, og vi er heldige som har en meget go instruktør i Andreas M. Pedersen. Ta kontakt med oss om dette høres ut som noe for deg.

Barmark

Trapper. Elghufs. Bakker. Intervall. Terreng. I utenomsesongen varierer vi treningen, og alle er velkomne. Nivå betyr ingenting når vi kjører intervaller – det er like hardt for alle!

TriCup på Aquarama

TriCup er en uhøytidelig innendørs konkurranse som arrangeres innendørs på Aquarama fra september til mai. Dette skal være en trening for alle, uavhengig av nivå, og legger opp distansene deretter. De som ønsker tar tiden og de som ønsker kun å kjøre gjennom uten tid gjør det. Vi avslutter med en felles lunsj.

Utendørs treninger

På våren begynner vi å sykle ute, og i juni begynner vi med utendørs triathlontreninger. På triathlontreninger legger vi også opp til forskjellige grupper slik at alle finner sin plass og får en god trening. Noen sykkelturer er koseturer og da triller vi i rolig pratetempo.

TriCup Sør

I samarbeid med klubbene i Arendal og Grimstad arrangerer vi 6 uformelle triathlonkonkurranser i løpet av sommeren (juni-august). Dette er et gratis tilbud til alle medlemmer. Vi ønsker spesielt nyskjerrige mosjonister (potensielle medlemmer) hjertelig velkommen til å komme og prøve seg på denne spennende sporten.

Terminlista

Følg siden vår på Facebook. Her poster vi fortløpende informasjon om treninger og annet moro.
Adressen er Facebook.com/Kristiansandtri

Vi samarbeider med: